V-tech speelgoed Hof van Twente Hengevelde Bazar van Jon

V-tech

V-tech is speelgoed voor de leeftijdsgroep van 0-5 jaar. V-tech heeft meerdere series zoals zoef-zoef dieren, vrolijke vriendjes, toet-toet auto's, blub blub bad en v-tech baby. Elk stuk speelgoed bevat licht en geluid en wordt gevoed door batterijen waardoor het veilig is om mee te spelen.

Hieronder staan een paar voorbeelden van de verschillende series. Kom voor de hele collectie even langs in de winkel aan de Goorsestraat!

Toet Toet auto's

De Toet Toet auto's zijn vrolijke autootjes met meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes. ze hebben een knipperende gezichttoets. ook hebben ze namen zoals Bram de brandweerwagen en Hetty de helikopter.

Zoef Zoef Dieren

De Zoef Zoef Dieren herkennen de 4 Magische Sensors en reageren met vrolijke zinnetjes, liedjes en geluiden. Alle diertjes hebben een echte naam, van Petra het paard tot Tygo de tijger.

Vrolijke Vriendjes

De vrolijke vriendjes komen tot leven door middel van vrolijke zinnetjes, liedjes, beweging, knipperende lichtjes en meer! Er zijn in totaal 6 verschillende vriendjes.

Blub Blub Bad

Deze collectie is speciaal gemaakt voor in bad en daarmee waterbestendig. Elk bootje bevat 10 melodietjes en 4 gezongen liedjes.

Baby

VTech heeft een breed assortiment babyspeelgoed. In deze categorie vindt u leuke kraamcadeaus of verjaardagscadeaus voor jongens en meisjes. Als ouder wil je het beste speelgoed voor je baby. Veilig, leuk én educatief.

© De Bazar van Jon  |  Hengevelde - Hof van Twente